Hlavní obsah

Mladík si zdříml v nastartovaném autě a málem uhořel

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hodonín

O život mohl v pondělí ráno přijít teprve 18letý mladík, který si na Hodonínsku ve svém vozidle zdříml. Aby se ohřál a rozmrazil skla, auto nastartoval. Vůz ale začal hořet. Muže z něj vytáhl svědek, který šel kolem. Oheň nejspíš způsobila technická závada.

Článek

Po páté hodině ráno vyjížděli policisté z Dubňan k nahlášenému požáru osobního vozidla do Mutěnic. Na linku 112 oznámil náhodný kolemjdoucí požár vozidla zaparkovaného vedle herny Novagame.

„Ve vozidle se nacházel osmnáctiletý majitel vozidla, který spal. Svědek události jej okamžitě vytáhl z vozidla, čímž mu pravděpodobně zachránil život,“ řekl mluvčí policie Petr Zámečník.

Muž nasedl do svého peugeotu, a protože byla zamrzlá všechna skla, tak nastartoval a usnul. Po chvíli však začalo auto hořet, hasiči už ho nezachránili. „Vyšetřovatel hasičů uvedl, že se jedná o technickou závadu vozidla,“ doplnil Zámečník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám