Hlavní obsah

Zloději v Mariánských Lázních vjeli autem do zlatnictví

Právo, Martin Polák

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mariánské Lázně

Neznámí zloději vykradli v sobotu ráno jedno ze zlatnictví v Mariánských Lázních. Použili jeden z osvědčených způsobů, kdy do jeho výlohy vjeli osobním autem a zcela ji roztříštili. Podle neoficiálních informací si odnesli šperky v hodnotě deseti miliónů korun.

Článek

Zloději se do obchodu v ulici Hlavní třída probourali autem VW Passat světlé barvy s německou registrační značkou. To pak po činu na místě zanechali.

„Odjeli v osobním autě kombi tmavé barvy,“ uvedl pro Právo policejní mluvčí Pavel Valenta.

Sobotní krádež připomíná podobný případ z jiného tamního zlatnictví, které zloději vykradli zhruba před rokem. Také tenkrát pachatelé použili k probourání výlohy osobní auto a ukradli z něj zboží za 15 miliónů korun. Vykradené obchody mají stejného majitele.

Kriminalisté na případu intenzivně pracují. „Jsme na počátku vyšetřování, a proto nelze uvolnit další podrobnější informace,“ poznamenal mluvčí s tím, že případní svědci události se mohou ozvat na linku 158 či na nejbližší policejní služebnu.

Reklama

Výběr článků

Načítám