Hlavní obsah

Kamión se převrátil ze silnice na auto, vyprošťovat se bude v noci

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nový Jičín
Aktualizováno

Nákladní automobil, který v noci na středu havaroval na okraji Nového Jičína, komplikuje dopravu mezi tímto městem a Valašským Meziříčím. Policie připravuje kvůli plánovanému vyproštění úplnou uzávěru silnice I/57. Ta proběhne v noci na čtvrtek od 22:30 do půl páté ráno.

Řidič vysvětluje převrácení kamiónu v Novém JičíněVideo: Aleš Honus, Právo

 
Článek

Řidič nákladního auta v úterý krátce po 23. hodině nezvládl řízení a při průjezdu ulicí Revoluční se převrátil na bok a sesunul se ze srázu na zaparkované osobní auto. Zároveň povalil plot u rodinného domku. Nikdo nebyl zraněn.

Foto: Aleš Honus, Právo

Následky nehody v Novém Jičíně.

„Vůbec nevím, jak se to stalo. Asi jsem jel rychle, ta zatáčka byla dlouhá,“ řekl řidič kamiónu, který převážel přes Nový Jičín dvacet tun sazí z Valašského Meziříčí do Polska. „Teď čekám na hasiče, budou muset kamión nadzvednout zpátky na silnici. Náklad se v žádném případě nedá přeložit, to by skončilo půl města v sazích,“ dodal řidič.

Foto: Aleš Honus, Právo

Následky nehody v Novém Jičíně.

Kvůli potřebě vyproštění auta nyní policie připravuje vzájemný postup s hasiči. Přístupu vyprošťovací techniky totiž brání dráty vysokého napětí. Ty se budou muset sundat. Vyprošťování začne až v noci na čtvrtek.

Foto: Aleš Honus, Právo

Následky nehody v Novém Jičíně.

„Předpokládá se odklon dopravy z důvodu úplné uzávěry silnice I/57 z Nového Jičína na Bludovice,“ řekl mluvčí novojičínské policie Petr Gřes s tím, že silnice bude uzavřena v průběhu noci.

Foto: Aleš Honus, Právo

Následky nehody v Novém Jičíně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám