Hlavní obsah

V Praze byl zastřelen muž, další bojuje o život

Právo, rap, jfk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Mrtvý muž a další muž v bezvědomí byli nalezeni v neděli před polednem v ulici Strakošové v Praze 10 Pitkovicích. Kriminalisté v těchto chvílích začali vyšetřovat, co se tam událo.

Střelba v pražských PitkovicíchVideo: Jiří Forman, Novinky

 
Článek

„Jeden z mužů byl usmrcen střelnou zbraní, druhý je v bezvědomí. Zatím není jasné, co se tady událo, jestli to byla vražda a pokus o sebevraždu, nebo další možnosti,“ uvedla mluvčí pražské policie Eva Stulíková.

Podle ní je oběma mužům kolem 32 let. Zřejmě to bratři nebyli, i když to původně naznačila.  "Zjišťujeme, v jakém vzájemném vztahu oba muži byli," uvedla Stulíková pro ČTK

„K události jsme vyjížděli krátce po dvanácté hodině. U 32letého muže lékař konstatoval smrt, kterou způsobilo střelné poranění. Druhý, stejně starý muž, byl převezen na ARO krčské nemocnice po intoxikaci léky,“ sdělila Právu mluvčí pražské záchranné služby Jiřina Ernestová. K informaci, že muži byli bratři, se odmítla vyjádřit.

Muž, který byl nalezen otrávený léky, zůstává v bezvědomí, podle lékařů ale není bezprostředně ohrožen na životě. „Trvá stav bezvědomí. Jaké konkrétní léky užil, teprve zjišťujeme, jeho stav je ale stabilizovaný,“ řekl dnes odpoledne Právu mluvčí Thomayerovy nemocnice v Praze-Krči Martina Štanclová.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Mrtvý muž a další muž v bezvědomí byli nalezeni v neděli před polednem v ulici Strakošové v Praze 10 Pitkovicích.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Kriminalisté na místě vyšetřují, co se vlastně stalo.

Foto: Jiří Forman, Novinky

Kriminalisté na místě vyšetřují, co se vlastně stalo.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám