Hlavní obsah

Mladého muže ležícího na kolejích v Rožnově přejel vlak

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rožnov pod Radhoštěm

Třicetiletého muže přejel v úterý večer vlak na železniční trati Valašské Meziříčí – Rožnov pod Radhoštěm na Vsetínsku. Policisté zjišťují, zda se jednalo o nešťastnou náhodu, či sebevraždu.

Foto: Milan Vojtek, Právo

Ilustrační foto

Článek

„K tragické události došlo několik minut před půl desátou večer na kolejích poblíž železničního přejezdu do areálu bývalé Tesly v Rožnově pod Radhoštěm. Strojvedoucí jel s vlakovou soupravou, ve které cestovalo asi 20 lidí, ve směru od Valašského Meziříčí. Za zmíněným přejezdem uviděl ležet na kolejích nějakého muže,“ informovala mluvčí vsetínské policie Lenka Javorková.

„Strojvedoucí začal troubit a použil rychlobrzdu. Střetu však nedokázal zabránit. Muž ležící v kolejišti utrpěl vážné poranění, se kterým byl vrtulníkem převezen do Fakultní nemocnice v Ostravě. Jedná se o třicetiletého muže z Rožnovska. Dechová zkouška u strojvedoucího byla negativní. Zda byl pod vlivem alkoholu zraněný muž, budeme vědět až z výsledků odebraného vzorku krve,“ doplnila Javorková.

Reklama

Výběr článků

Načítám