Hlavní obsah

Cyklista se sluchátky nepřežil střet s kamiónem

Novinky, ČTK, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Břeclav

Tragická dopravní nehoda se stala v pátek časně ráno na Břeclavsku, když tam střet s kamiónem nepřežil mladý cyklista, který měl sluchátka na uších. Další smrtelná nehoda se stala před polednem na Blanensku, kde zemřel po střetu s kamiónem motorkář.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Ranní nehoda se stala na křižovatce za obcí Drnholec. Po hlavní od Novosedel jel kamión s návěsem, od Brodu nad Dyjí mu z vedlejší cesty vjel do cesty mladý cyklista.

„I když se řidič náklaďáku snažil střetu zabránit, jeho snaha byla marná. Sedmnáctiletý cyklista měl na uších sluchátka a na kolizní situaci již nestihl zareagovat. Následkům zranění na místě podlehl,“ řekla mluvčí policie Kamila Haraštová.

Policisté žádají svědky, kteří v době střetu místem projížděli, aby se ozvali na tísňovou linku 158.

Na Blanensku zahynul po srážce s kamionem motorkář

Při srážce s kamiónem u Bořitova na Blanensku zahynul v pátek před polednem motorkář. Jeho motocykl začal po srážce hořet, plameny museli zlikvidovat hasiči. Věk motocyklisty ani příčinu neštěstí zatím policisté nezveřejnili.

Rušná silnice 43, která spojuje Brno se Svitavami, je kvůli nehodě až do odvolání uzavřená. Objízdná trasa vede přes Lysice, řekla blanenská policejní mluvčí Iva Šebková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám