Hlavní obsah

Žena v Praze opakovaně vybírala peníze z ukradené platební karty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pražští policisté pátrají po neznámé ženě, která během jednoho dne provedla celkem pět výběrů z kradené platební karty. Ta byla týž den odcizena neznámým pachatelem z osobního automobilu. Vyšetřovatelé nevylučují, že šlo o tutéž ženu, jejíž tvář zachytily kamery u bankomatu. Majiteli automobilu a karty vznikla téměř dvousettisícová škoda.

Článek

Ke krádeži došlo 9. června ve večerních hodinách na Praze 8. Neznámý pachatel rozbil okénko osobního automobilu, který parkoval v ulici Prvního pluku, a odnesl si z něj batoh s osobními věcmi včetně platební karty.

Ještě týž den provedla neznámá žena s odcizenou platební kartou pět výběrů na Praze 8. Druhý den se opakovaně pokusila vybrat více než sto tisíc korun, ale karta již byla zablokována. Kamerové systémy zachytily její obličej.

Majiteli odcizené karty a poškozeného vozidla vznikla celková škoda ve výši bezmála dvou set tisíc korun. Policisté nyní věc řeší pro trestné činy krádeže, poškození cizí věci a padělání a pozměnění platebního prostředku.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám