Hlavní obsah

Žena skočila z nejvyššího patra v Palladiu

Právo, Stáňa Seďová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu hodinu před půlnocí skočila žena z nejvyššího patra obchodního centra Palladium na pražském náměstí Republiky. Při pádu skrz tři patra utrpěla vážná poranění, kterým na místě podlehla.

Článek

Zatím není jasné, proč žena takto ukončila svůj život, ani zda byla z personálu centra. „Všechny obchody sice maximálně do 22 hodin zavírají, ale kasino je otevřené do tří hodin, takže se po Palladiu mohou pohybovat do této doby lidé normálně,“ sdělila Právu operátorka infolinky obchodního domu.

„V tuto chvíli nevíme, kdo to je. Na místo jsme byli přivolání pět minut po jedenácté. Předběžně policisté událost zhodnotili jako sebevraždu, ale byla nařízena soudní pitva. Nyní budeme pátrat jak po totožnosti ženy, tak po důvodu, který jí k činu vedl,“ sdělila k případu pražská policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Viděl ji v kaluži krve

Na redakci Práva se obrátil člověk, který hrůznému pádu přihlížel. „Směna mi končila v jedenáct hodin a ve 22:50 skočil v Palladiu někdo z vyššího patra úplně do toho nejnižšího. Pravděpodobně byl na místě mrtvý. Ale vidět člověka v takový kaluži krve v reálu, to je neskutečně hrozný pocit,“ popsal redakci přímý svědek.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám