Hlavní obsah

Policie zadržela podezřelého z ubodání dívky v Krnově

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Krnov

Policii se podařilo zadržet pravděpodobného vraha, který v pondělí odpoledne surově ubodal školačku v Krnově. Jedenáctiletá dívka byla nalezena v domě na okraji města. Informaci o zadržení podezřelého potvrdila mluvčí policie Gabriela Holčáková.

Článek

„Je možné vyvrátit spekulace různých médií, neboť kriminalisté již zadrželi podezřelou osobu,“ řekla Holčáková bez bližších podrobností. Odmítla upřesnit i věk, případně pohlaví zadrženého. „Vzhledem k okolnostem události není možné sdělovat konkrétní informace,“ řekla mluvčí.

Dále pouze sdělila, že v úterý bude probíhat výslech podezřelé osoby. Není jasné, zda policie ještě dnes zahájí trestní stíhání. Objevily se spekulace, že zadrženým je její sedmnáctiletý bratr, který ohlásil nález těla.

Rodina měla odjet na dovolenou

Dívka měla po těle několik bodných ran. K události došlo v okrajové části Krnova ve velmi poklidné ulici. Rodiče zavražděné dívky měli podle sousedů na dnešní den naplánován odjezd na dovolenou.

Podle všeho jde o slušnou rodinu. Mezi sousedy se spekulovalo o tom, že dívka pravděpodobně při návratu překvapila zloděje, který se do bytu vloupal a na dívku zaútočil. Tyto informace ale policie nepotvrdila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám