Hlavní obsah

Mladý spolujezdec zemřel, připoután nebyl ani zraněný řidič

Právo, Radek Plavecký

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno

Tragická nehoda se stala v pondělí ráno v obci Velké Přítočno na Kladensku. Dva mladí lidé narazili v malém osobním vozu do nákladního. Jeden zemřel, druhý byl těžce zraněn. Ani jeden z nich nebyl připoután.

Článek

„Jedenadvacetiletý řidič vozidla Daewoo Matiz, ze zatím nezjištěných příčin, vjel do protisměru, kde se čelně střetl s popelářským vozem. Při nehodě byl usmrcen jedenadvacetiletý spolujezdec z osobního auta a řidič matize byl s těžkými zraněními transportován vrtulníkem do střešovické nemocnice,“ uvedla mluvčí kladenské policie Michaela Nováková.

Posádka nákladního vozidla zraněna nebyla. „Alkohol u čtyřicetiletého řidiče nákladního mercedesu vyloučila dechová zkouška, u zraněného mladíka bude v nemocnici zajištěn biologický materiál, aby policisté zjistili, zda před jízdou nepožil alkohol, či jiné návykové látky,“ doplnila mluvčí.

Nehoda má dle vyšetřovatelů takto tragické následky i proto, že mladíci nebyli v automobilu připoutáni bezpečnostními pásy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám