Hlavní obsah

Lupič se nebojí a vrací se na stejnou benzínku, poznáte ho?

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Pražská policie stále marně pátrá po muži, který se opakovaně vrátil loupit na stejnou čerpací stanici v Habrové ulici v Praze 3. Kriminalisté nemají o hledaném muži žádné informace a obracejí se na veřejnost s žádostí o pomoc.

Článek

Už podruhé se muž vrátil na čerpací stanici v noci na pátek 24. června. Nejdříve se tvářil, že chce koupit cigarety, pak ale oznámil přepadení a na oponujícího prodavače vytáhl z kapsy mikiny zbraň.

„Jakmile dostal od obsluhy pár tisíc korun, z místa utekl neznámo kam. V případě dopadení mu hrozí za trestný čin loupeže trest odnětí svobody až na deset let,“ řekla mluvčí pražské policie Jana Rösslerová. Pokud někdo muže pozná, může své poznatky ohlásit na lince 158.

Popis muže:
Muž ve věku mezi 30 až 35 lety je vysoký 180 cm, hubené postavy. Má světlou pleť, oválný obličej, asi centimetr dlouhé vousy – tzv. strniště. Byl opálený a hovořil plynně česky bez přízvuku. Oblečený byl do růžové mikiny s kapucí, černých šusťákových kalhot a sportovní obuvi. Tvář si zakrýval kšiltovou čepicí fialové barvy s nápisem Sparta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám