Hlavní obsah

Opilý muž zdemoloval sanitku

Právo, vor

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karlovy Vary

Silně podnapilý 41letý muž v neděli ve tři hodiny v noci při převozu z Andělské Hory do nemocnice v Karlových Varech s řeznou ranou na ruce zcela zdemoloval interiér sanitního vozidla karlovarské krajské záchranky.

Článek

„Náš zdravotník pacientovi ruku na místě ošetřil a následně jej chtěl převézt k dalšímu ošetření na chirurgii karlovarské nemocnice,“ uvedl mluvčí karlovarské záchranky Lukáš Hutta.

„I přes značné zdráhání se povedlo muže za pomoci jeho kamaráda naložit do sanity. Krátce po vyjetí směr nemocnice se však ze zadního prostoru sanity ozvaly velké rány. Pacient, který byl pod značným vlivem alkoholu, začal systematicky demolovat vnitřek sanitky,“ pokračoval Hutta.

„Náš zdravotník v obavě o své zdraví nezastavil a pokračoval v jízdě, přičemž si na pomoc povolal policii. S tou se setkal na kraji Karlových Varů. V tu dobu již muž v sanitě stačil kompletně zničit její vnitřek,“ konstatoval Hutta, podle kterého agresor vykopl boční okno sanitky. „Policisté muže zklidnili a následně asistovali převozu pacienta do nemocnice,“ dodal mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám