Hlavní obsah

Hasiči natočili zásah záchranářů u čelního střetu aut

Novinky, Petr Nový
Kladno

Na pomoc k čelnímu střetu dvou osobních automobilů spěchali v úterý dopoledne záchranáři na silnici první třídy k obci Hořešovice na Kladensku. Při střetu mercedesu s citroenem byli zraněni řidiči obou vozidel, kteří skončili v nemocnici.

Článek

„Čtyřiasedmdesátiletý řidič Citroenu Saxo vyjel ze zatím nezjištěných příčin na rovném úseku do protisměru, kde se čelně střetl s mercedesem, který řídil čtyřiapadesátiletý muž,“ řekla mluvčí kladenské policie Michaela Nováková s tím, že policisté příčinu nehody vyšetřují.

O nehodě byli záchranáři ze Slánska informováni deset minut před desátou hodinou. Kromě hasičů, policistů a sanitek na místo vyrazil z Prahy také vrtulník Letecké záchranné služby.

Na tísňovou linku hasičů byl ohlášen čelní střet dvou osobních automobilů. Řidiče citroenu sanitka převezla do nemocnice ve Slaném, vrtulník pak transportoval druhého zraněného muže do pražské nemocnice.

Kvůli odstraňování následků nehody byla silnice mezi obcemi Třebíz a Panenský Týnec několik hodin uzavřena, nehodu vyšetřuje policie.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám