Hlavní obsah

Cizinci v noční Praze vysunuli zaparkovaný vůz do silnice, další převrátili na bok

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Skupina německy mluvících cizinců řádila v noci na pátek v ulicích hlavního města. Jeden zaparkovaný vůz vysunuli do silnice, další dokonce převrátili na bok. Před hlídkou strážníků se snažili ukrýt v křoví, nakonec ale skončili v péči policistů.

Článek

Hlídka strážníků v Praze 8 se dozvěděla před třetí hodinou ráno, že skupinka mužů měla v ulici U Sluncové vytlačit zaparkované auto do jízdního pruhu. Vytlačené auto strážníci na místě také našli. Volající jim také popsal skupinku čtyř německy mluvících osob, kterou viděl s autem manipulovat. Informovaná majitelka auta si vůz přeparkovala na bezpečné místo.

Mezitím další hlídka strážníků slyšela událost ve vysílačce a všimla si na Libeňském mostě auta převráceného na levý bok.

„Z blízkého křoví zaslechla hlasy a šramot pohybujících se osob, které utíkaly směrem ke křižovatce ulic Voctářova a Koželužská. Zde byla skupinka čtyř mužů zastavena. Byla na nich zjevně patrná fyzická námaha a jejich popis odpovídal popisu volajícího,“ uvedli k situaci strážníci.

Čtveřici německy hovořících mužů ve věku dvacet dva, dvacet tři a dvacet čtyři let strážníci zadrželi a předali případ republikové policii.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám