Hlavní obsah

Po bodnutí nožem v opilecké hádce vykrvácela žena ze Vsetínska

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vsetín

Dlouhým nožem bodl v sobotu svou partnerku čtyřiačtyřicetiletý opilý muž ze Vsetínska. Po ráně do stehna žena zakrátko zemřela po vykrvácení.

Článek

„Kriminalisté muže v pondělí dopoledne obvinili z trestného činu ublížení na zdraví s následkem smrti,“ informovala mluvčí krajského ředitelství policie Zlínského kraje Jana Bartíková.

„Silně opilý pachatel o pět let starší ženu po hádce bodl kuchyňským nožem do stehna a žena ve velmi krátké době vykrvácela. Nůž, který pachatel použil, měl dvanácticentimetrovou čepel a ženě podle všeho způsobil tepenné krvácení,“ doplnila mluvčí.

Policisté ze vsetínského obvodního oddělení byli v domácnosti, v níž k události došlo, zasahovat už v minulosti. K hádkám tady docházelo pravidelně, když byli partneři opilí.

„K napadání docházelo vzájemně. Také tentokrát svou roli sehrál alkohol. Pachatel po příjezdu policie nadýchal bezmála tři promile. Kriminalisté už státnímu zástupci podali návrh na vazbu. Podle trestního zákoníku muži hrozí vězení na osm až šestnáct let,“ informovala Bartíková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám