Hlavní obsah

Muž chtěl pomoci u nehody, uskočil před kamiónem a zřítil se z mostu na D1

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké Meziříčí

Tragický konec měla v úterý ráno snaha mladého muže pomoci u dopravní nehody na dálnici D1. Řidič dodávky chtěl pomoci, uhýbal však před projíždějícím kamiónem tak nešťastně, že za svodidly propadl a zřítil se z přemostění. Pád nepřežil.

Článek

Na 153. kilometru ve směru na Prahu havarovalo v pravém jízdním pruhu osobní vozidlo, které zůstalo po nehodě na dálnici. Nikdo nebyl zraněn. Krátce poté v místě zastavil sedmadvacetiletý řidič dodávky, který chtěl pomoci účastníkům dopravní nehody.

Když vystoupil ze svého vozidla, kolem místa zřejmě projížděl kamión, který se snažil místo objet. Muž se pravděpodobně ulekl a skočil za svodidla.

„Bohužel v místě, kde je za svodidly umístěn betonový propustek. Tím propadl a spadl z výšky z mostu na polní cestu, která vede pod dálnicí. Při pádu utrpěl těžká zranění, která nebyla slučitelná se životem,“ řekla mluvčí policie Dana Čírtková.

„Na smrti muže nenese podíl žádná cizí osoba a ani nedošlo ke střetu s projíždějícím nákladním vozidlem,“ doplnila mluvčí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám