Hlavní obsah

Muž z Přerova znásilnil sedm žen, skončil v rukou policie

Právo, Jiří Růžička

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kroměříž

Za znásilnění několika žen stíhají kroměřížští kriminalisté devětadvacetiletého muže z Přerova. Od září loňského roku do února letošního roku si postupně vyhlédl celkem sedm žen ve věku od pětadvaceti do třiceti let.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

„Na sídlištích v Kroměříži, Holešově a Chropyni si nejprve vytipoval ženu, která se mu líbila. Poté ji sledoval až k bytovému domu. Pod různými záminkami se pak vloudil do vestibulu, kde využil momentu překvapení a začal ženy nečekaně obtěžovat. Objímal je, osahával je na intimních místech a některé se pokoušel i svléknout. Když se poškozené začaly intenzivně bránit a křičet anebo ho vyrušil jiný příchozí, utekl pryč,“ sdělila mluvčí kroměřížské policie Simona Kyšnerová.

„V minulých dnech byl podezřelý muž dopaden. Nyní se nachází ve věznici. Kriminalisté se domnívají, že těchto případů může být více, protože některé ženy se stydí čin oznámit. Žádáme proto ženy, které mají obdobnou zkušenost, aby zavolaly na bezplatnou linku 158 nebo na telefonní číslo 974 675 406,“ uvedla Kyšnerová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám