Hlavní obsah

Starostu Bušovic našli doma mrtvého, zabil se pádem ze schodů

Právo, Patrik Biskup

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rokycany

Několik dní jako by se po starostovi Bušovic na Rokycansku slehla zem. Když už to bylo lidem z jeho blízkosti podivné, začali ho hledat. V neděli našli 57letého Pavla Čechuru mrtvého v jeho domě, kde žil sám. Tragédii zřejmě způsobil pád ze schodů, na kterých jeho tělo leželo.

Foto: Petr Nový, Novinky

Článek

„Po týdnu, kdy muže nikdo neviděl, byli k jeho domu přivoláni hasiči. Ti oknem viděli nehybnou osobu ležet na schodech. Lékař pak na místě konstatoval smrt bez cizího zavinění,“ uvedla mluvčí rokycanské policie Jana Tomková s tím, že dům byl zamčený zevnitř.

„Co bylo příčinou smrti, objasní až patologové po pitvě. „Jejich zprávu zatím nemáme k dispozici,“ doplnila Tomková. Smrt starosty všechny zasáhla. Lidé se shodují, že odešel muž, který pro obec udělal první poslední.

V krátké době je to už druhá tragická smrt starosty. Začátkem měsíce se zabil pádem z provizorního lešení starosta Příchovic Jiří Štych, když věšel obraz na zeď v místním kulturním domě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám