Hlavní obsah

Sbormistr obviněný ze zneužívání byl propuštěn z vazby, spolupracoval i s českými hvězdami

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Sbormistr a šéf dívčí skupiny Vítězslav M., který byl obviněn z pohlavního zneužívání, spolupracoval s řadou známých osobností. Podílel se na videoklipu Sámera Issy, spolupracoval s Yvetttou Blanarovičovou nebo Michalem Davidem. Ve čtvrtek byl Vítězslav M. propuštěn z vazby a bude vyšetřován na svobodě.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Sbormistr a šéf dívčí skupiny Vítězslav M., byl v pondělí vzat do vazby pro podezření z pohlavního zneužívání. Ve čtvrtek byl ale propuštěn a bude vyšetřován na svobodě. "Protože nebyl akceptován návrh na uvalení do vazby, byl dnešního dne propuštěn," řekl Novinkám pražský policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Spolupracoval s Issou

"S panem Vítězslavem M. jsem začal spolupracovat poté, co mě oslovil, abych dívčí skupině, kterou vedl, napsal písničku a poté spolupracoval na videoklipu. K holkám se choval velmi hezky, jen mi přišlo divný, že stále jednu dívku objímal víc než ostatní, stále se k ní tulil. Bylo mi ale řečeno, že to je členka rodiny," řekl Novinkám Sámer Issa.  Se sbormistrem pak spolupracoval dál, podílel se také produkčně na Issově předloňském vánočním koncertu.

"Je to hrozný. Jsem v šoku. Neznám nic horšího, než je pedofilie," dodal Issa.

S Vítězslavem M. má zkušenost i řada dalších známých osobností. Sbormistr organizoval koncert pro Haiti, na kterém vystoupili například Yvetta Blanarovičová a Michal David.

"Zpíval jsem na koncertu pro Haiti  v Ambassadoru, kam mě pozvala Yvetta Blanarovičová. Pana Vítězslava M. jsem znal od vidění, ale víc do kontaktu jsme nepřišli. Ničeho zvláštního jsem si nevšiml," řekl Novinkám Michal David.

Yvetta Blanarovičová Novinkám přiznala, že s Vítězslavem M. měla vážný konflikt týkající se financí. Byli domluveni, že dostane po koncertě honorář a vyplatí i slovenskou kapelu, která přijela na osobní pozvání Blanarovičové, která se za organizátora koncertu zaručila. Hádku na ostří nože poslouchala řada hostů, došlo na zvýšený hlas a Blanarovičová odmítla opustit hotel, dokud se vše nevyřeší.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám