Hlavní obsah

Muž, kterého policie vyšetřuje kvůli zmizení Aničky, přiznal, že dívku viděl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jednačtyřicetiletý muž, kterého policie vyšetřuje v souvislosti se zmizením devítileté Anny Janatkové, přiznal, že dívku v den, kdy zmizela, viděl. Přiznal to podle serveru aktualne.cz u psychologa, který na něj vypracovává posudek.

Článek

Muže policie zadržela několik dní po zmizení dívky. Na jejím batohu, který se našel v chatové kolonii v Troji, bylo jeho DNA. Muž přiznal, že měl batoh v ruce, odmítal ale, že by se s dívkou viděl či o jejím zmizení cokoliv věděl.

Muž je vyšetřován na svobodě. Kde se pohybuje se neví, ale k výslechům chodí. Neustále odmítá vypovídat.

Muž žil s družkou v Mostě a do Prahy dojížděl. Nyní z Mostu zmizel. Podle svých slov žil z toho, že vykrádal chatky. Přespával ve strojovně výtahu v jednom z paneláků. Podle aktuálně.cz ale rodina peníze má. Muž nosil obleky, byly u něj nalezeny značkové parfémy.

Janatková zmizela 13. října po poledni na cestě ze školy. Hledaly ji stovky policistů, ale bez úspěchu. Její otec nabídl odměnu za informace, které povedou k nalezení dívky, nikdo se ale s relevantními údaji neozval. Rodinu kontaktovali pouze vyděrači. Policie už tři obvinila. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám