Hlavní obsah

Ve Vsetíně pátrají po dvou dětech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VSETÍN

Vsetínští policisté, strážníci i kriminalisté hledají dva kamarády, kteří pravděpodobně společně utekli z domovů. Rodiče zavolali na pomoc policii v pondělí večer, když se chlapc (10, 12) nevrátili z venku.

Článek

"Chlapce se zatím nepodařilo najít ani u dalších kamarádů, známých či příbuzných ve Vsetíně," sdělil Novinkám policejní mluvčí František Hauk.

"Václav Holub je vysoký 140 centimetrů. Má silnější postavu, kulatý obličej, modré oči a krátké hnědé vlasy. Na sobě měl modrou kšiltovku a černou zimní bundu na zádech s šedým písmenem X. Vespod má bělomodrou mikinu a tmavé kalhoty," upřesnil Hauk.

Starší chlapec Lukáš Pajchort podle něj vypadá na svých dvanáct let. Je 155 centimetrů vysoký, štíhlé postavy s oválným obličejem a kratšími tmavě hnědými vlasy. Má šedé oči a v řeči zadrhává. Pohybuje se v černé zimní čepici s nápisem JET, černé zimní bundě, šedém tričku s krátkým rukávem, modrých riflích a černých kotníčkových botách.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám