Hlavní obsah

Převrácený kamión uzavřel dálnici D11 a zablokoval pražskou Jižní spojku

Novinky, fia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Nehoda kamiónu a osobního auta, která se stala v noci na pondělí, zablokovala na sedm hodin dálnici D11 na výjezdu z Prahy do Hradce Králové. Při srážce se nákladní vůz převrátil na bok přes oba jízdní pruhy. Nehoda zkomplikovala provoz také na pražské Jižní spojce.

Foto: Patrik Biskup, Právo

Článek

"Nákladní automobil přejel do protisměru, převrátil se na stranu a pak do něj narazilo osobní vozidlo," řekl ČTK operační důstojník z dálničního oddělení v Poříčanech.

Při nehodě byl zraněn šofér kamiónu, řidička osobního auta utrpěla šok.

Nehoda se stala v půl čtvrté ráno na čtvrtém kilometru směrem na Hradec Králové. Vyžádala si uzavření dálnice. Policie na 3,5. kilometru vracela automobily přes středový pás zpět na Prahu. Provoz byl obnoven krátce před jedenáctou hodinou dopoledne.

Komplikace kvůli uzavření dálnice zaznamenal také provoz na pražské Jižní spojce.

Před sedmou hodinou ráno bylo osobní auto odtaženo a kamión postaven jeřábem na kola.

Problémy na hradecké dálnici byly i v opačném směru na Prahu, kde se na šestém kilometru před sjezdem na Jirny srazila tři osobní auta v levém pruhu. Před místem nehody se vytvořila zhruba čtyřkilometrová kolona.

Dlouhá kolona se na příjezdu do Prahy vytvořila také na dálnici D1 před zúžením na 11. kilometru. Řidiči jedou krokem už od 15. kilometru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám