Hlavní obsah

Řidič, který autem zabil muže na dálnici D8, se po dvou dnech sám udal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Roudnice nad Labem

Policii se sám přihlásil řidič nákladního automobilu, který v úterý ráno na dálnici D8 u Roudnice nad Labem na Litoměřicku nejspíše zabil šoféra nepojízdného vozidla. Ve čtvrtek o tom informovala mluvčí litoměřické policie Alena Romová.

Foto: Luděk Fiala, Novinky

Článek

Uvedla, že muž středního věku se přihlásil po zveřejnění informací o nehodě v médiích. Je podezřelý z usmrcení z nedbalosti a neposkytnutí pomoci řidičem dopravního prostředku. Více informací prý policie k případu poskytnou nemůže.

Třiačtyřicetiletého řidiče nákladního automobilu, který měl defekt, spatřil u jeho vozu kolem projíždějící řidič. Zavolal policii a lékaře, kteří zjistili, že muž je mrtvý, protože ho při vystupování z vozidla někdo srazil. Vozidlo, které nehodu způsobilo, ale na místě nebylo.

Během úterního dopoledne byla na dálnici ve směru z Prahy na Lovosice kvůli vyšetřování nehody několik hodin částečně omezená doprava. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám