Hlavní obsah

Muže, který se nevrátil z procházky na Náchodsku, našli mrtvého

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Náchod

Více než dvacet policistů a další dobrovolníci pátrali v neděli ráno po devětapadesátiletém muži z Náchoda, který se v sobotu večer nevrátil z vycházky. Pomocí vrtulníku ho objevili zhruba po tři čtvrtě hodině, bohužel bez známek života.

Foto: Alex Švamberk, Novinky

Vrtulník letecké záchranné služby. Ilustrační foto

Článek

„Pán byl na návštěvě v Hynčicích a odešel na procházku s pejskem. Jeho příbuzní večer kolem osmé hodiny nahlásili, že se nevrátil domů. Rychle se uskutečnila malá pátrací akce, ale do setmění jsme muže nenašli,“ uvedla policejní mluvčí z Náchoda Eva Prachařová.

V neděli hned po osmé hodině ráno se pátrání rozeběhlo znovu, nasazen byl i vrtulník. Právě díky němu bylo tělo muže kolem deváté hodiny dopoledne objeveno u hřiště v obci Ruprechtice, sousedící s Hynčicemi.

Oživovací pokusy však nebyly úspěšné. „Podle přivolaného lékaře zemřel postižený bez cizího zavinění. Přesnou příčinu smrti určí zdravotní pitva,“ dodala Prachařová.

Reklama

Výběr článků

Načítám