Hlavní obsah

Ztracenou ženu našli policisté na Choceňsku mrtvou

Právo, René Chvalina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Poslední červnový den jen krátce po půlnoci nahlásil policistům muž z Choceňska, že se jeho bývalá jedenašedesátiletá žena nevrátila domů z odpolední procházky se psem. Policejní mluvčí Eva Sichrová ve čtvrtek uvedla, že policisté nasadili ve středu všechny síly a po celodenním pátrání ji večer našli bez známek života.

Foto: Vladimír Vácha, Právo

Článek

Rozsáhlé pátrací akce se účastnily více než tři desítky policistů, dva psovodi se služebními psy. Do pátrání byl nasazen také policejní vrtulník s termovizí.

„Policisté prohledávali okolí jejího bydliště, kontaktovali další příbuzné a známé. Za denního světla se pak vraceli na místa, která prohledávali v noci. V odpoledních hodinách byl přivolán policejní vrtulník s termovizí, který prohledával rozsáhlý terén více než tři hodiny,“ uvedla Právu Sichrová s tím, že až o půl deváté večer byla žena poblíž Brandýsa nad Orlicí nalezena bez známek života.

Okolnosti úmrtí ženy policie vyšetřuje.

Naposledy pátrali policisté na Orlickoústecku v polovině června po studentce z okresního města, která svým útěkem z domova řešila problémy ve škole. Dívku po dvou dnech našla její matka. Obdobnou rozsáhlou pátrací akci uskutečnili policisté na Orlickoústecku také v prosinci loňského roku. Tehdy svůj domov opustil dvanáctiletý chlapec, který se několik dní skrýval na půdě u své babičky. Také v tomto případě našla chlapce jeho matka.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám