Hlavní obsah

Dodávka hasičů se převrátila ve Zlíchovském tunelu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dodávka dobrovolných hasičů havarovala v noci na středu v pražském Zlíchovském tunelu. Při nehodě byli dva lidé zraněni, z toho jeden těžce. Policisté nyní okolnosti karambolu vyšetřují, vůz pravděpodobně dostal smyk.

Článek

Nehoda se stala po půl jedenácté večer, vůz se při nehodě převrátil na bok. „Nehoda byla hlášena na linku 158, při odstraňování následků nehody musel být tunel uzavřen, provoz byl obnoven až v půl jedné ráno,“ řekla mluvčí pražské policie Eva Kropáčová.

„Na anesteziologicko-resuscitační oddělení nemocnice v Motole jsme převezli jednoho muže s těžkým zraněním, museli jsme mu zajistit dýchací cesty intubací. Druhý skončil v dalším zdravotnickém zařízení s povrchovým poraněním hlavy,“ řekla Novinkám mluvčí pražské záchranky Jiřina Ernestová.

Nad Prahou se v úterý večer přehnala silná bouře, která způsobila zatopení řady míst. Hasiči zasahovali při desítkách případů, zejména na Černém Mostě, kde muselo být dočasně uzavřeno několik silnic.

Reklama

Výběr článků

Načítám