Hlavní obsah

Opilý řidič hummeru naboural v Praze deset aut, šest při parkování

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Před desátou hodinou dopoledne zažili obyvatelé pražské ulice Nad Olšinami netradiční podívanou, při které opilý řidič velkého terénního vozu hummer naboural čtyři vozy. Než stačila na místo dojet policejní hlídka, poničil při parkování dalších šest aut. Dechová zkouška u řidiče ukázala 2,54 promile.

Článek

Policistům volal pět minut před desátou hodinou na linku 158 muž a nahlásil, že řidič terénního vozu naboural čtyři zaparkovaná vozidla. Volající pak s řidičem na muže zákona čekal.

„Řidič terénního auta se ještě před příjezdem policistů rozhodl zaparkovat své vozidlo na chodník, aby nepřekáželo v provozu. Při tomto manévru se řidiči bohužel podařilo nabourat dalších šest vozidel,“ řekl mluvčí pražské policie Tomáš Hulan.

Policisté provedli ihned po příjezdu na místo u řidiče dechovou zkoušku, na displeji přístroje se zobrazila hodnota 2,54 promile alkoholu v dechu. Policisté nehodu dál vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám