Hlavní obsah

Opilý násilník skončil čtyřikrát na záchytce během čtyř dní

Právo, René Chvalina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chrudim

Opilec a násilník z Prachovic na Chrudimsku za čtyři dny hned pětkrát zaměstnal policisty a z toho čtyřikrát skončil na záchytce. Vždy s téměř třemi promile v krvi. Při svých opileckých excesech stačil fyzicky napadnout a zranit svou družku i otce.

Foto: Aleš Fuksa, Právo

Článek

Šestatřicetiletý násilník tradičně posilněný alkoholem začal svou neuvěřitelnou sérii už ve čtvrtek večer, kdy zmlátil svou družku. Útok pěstmi přitom následoval těsně poté, co po ní hodil květináčem, popelníkem a dokonce po ní mrštil i menší propanbutanovou bombu.

„Zraněná žena byla převezena do nemocnice v Chrudimi. Opilého muže doprovodili policisté na Protialkoholní záchytnou stanici v Pardubicích,“ potvrdil Právu mluvčí chrudimské policie Jiří Tesař.

Policisté další den po výslechu zraněné ženy zjistili, že to nebyl první případ fyzického násilí a opilého surovce z bytu vykázali a o události i informovali také Intervenční centrum v Pardubicích.

S potupou se nesmířil

Opilec se v pátek nedokázal s takovou potupou smířit a znovu posilněn alkoholem si vyrazil zchladit žáhu tentokrát na svém šestapadesátiletém otci. Také jeho zmlátil a pokračoval dokonce i před zraky policistů, kteří ho museli na místě zadržet. Jeho cesta skončila opět na záchytce.

V sobotu se už muž válel před domem svých rodičů a budil veřejné pohoršení. Policisté ho museli znovu s téměř třemi promile dopravit na jeho už skoro přechodné bydliště na pardubické záchytce.

„Skoro ve stejný čas, ale o den později se celý příběh opakoval. Policisté si opilce, který opět budil veřejné pohoršení, „vyzvedli“ před domem jeho rodičů,“ upřesnil policejní mluvčí. Cesta byla stejná jako přes kopírák. Nejprve lékařské ošetření v nemocnici v Chrudimi a pak na záchytku do Pardubic.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám