Hlavní obsah

Riskantní předjíždění přes plnou čáru stálo řidiče život

Právo, René Chvalina

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Holice

Riskantní předjíždění stálo v úterý dopoledne život padesátiletého řidiče felicie pick-up na novém obchvatu Holic směrem od Ostřetína. Ten se v protisměru srazil s dodávkovým automobilem Volkswagen Transporter.

Článek

Šofér pick-upu předjížděl velmi agresivní jízdou přes plnou čáru a podle svědků si vynucoval předjíždění. To se mu však stalo osudným a náraz do protijedoucí dodávky zaplatil životem. Čtyřicetiletý řidič protijedoucího vozu vyvázl jen se zraněním, i když ho náraz katapultoval z vozidla na silnici.

„O život řidiče felicie bojovali záchranáři i hasiči, kteří jej museli ze zdemolované kabiny vystříhat. Veškerá snaha při oživování však byla marná,“ uvedl Právu jeden ze zasahujících záchranářů.

Úsek silnice mezi kruhovým objezdem a křižovatkou na příjezdu od Dolní Rovně je v současné chvíli uzavřen. Doprava je odkláněna po objízdných trasách. Policisté nehodu na místě i nadále vyšetřují.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám