Hlavní obsah

Studenti zdravotní školy zbili spolužáka kvůli oblečení, musel do nemocnice

Novinky, jim

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Pražská policie se zabývá případem šikany na místní Střední zdravotnické škole v Ruské ulici. Skupina studentů zde napadla svého spolužáka a zbila ho tak, že musel být napadený odvezen do nemocnice. Informovala o tom Novinky mluvčí policistů Eva Miklíková.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Článek

Důvodem brutálního útoku bylo podle serveru tn.cz oblečení napadeného, útočníkům se prý nelíbil jeho styl.

Nicméně Novinkám se ozval čtenář, který uvedl, že školu také navštěvuje. Vše se podle něj seběhlo trochu jinak. Přestože byli obvinění z útoku tři studenti, jeden z nich u incidentu vůbec nebyl a druhý pouze přihlížel. "Ten, co přihlížel, není velkého fyzického vzrůstu, nemohl nic dělat," uvedl šestnáctiletý student v e-mailu. Nevěří také, že důvodem útoku byl styl oblečení, ale prý jen hádka která skončila potyčkou.

"Na místním obvodu útok oznámil otec napadeného ve středu, policisté zatím čekají, až budou moci poškozeného vyslechnout,“ uvedla policejní mluvčí.

Mladík by měl být propuštěn z nemocnice koncem týdne, po jeho výslechu bude zahájeno vyšetřování ve škole. Miklíková nechtěla upřesnit, kolik útočníků studenta napadlo ani jejich věk. Případ je vyšetřován jako podezření z ublížení na zdraví.

Reklama

Výběr článků

Načítám