Hlavní obsah

Ve Frýdku-Místku našli dva mrtvé bezdomovce

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek
Aktualizováno

Těla dvou mrtvých bezdomovců ve věku 67 a 58 let našli o prvním svátku vánočním ve Frýdku-Místku. Proč muži zemřeli, není jasné. Policie případ prošetřuje, spoléhat se bude i na výsledky soudní pitvy.

Článek

Těla byla nalezena včera krátce před 20. Hodinou, nedaleko pěší lávky přes řeku Ostravici u sportovní haly v Místku. Náhodná chodkyně, která šla přes most, ucítila podezřelý zápach vycházející z místnůstky s teplovodním potrubím. V ní je tepleji než venku, a proto se tam často zdržují bezdomovci,“ popsal frýdecko-místecký policejní mluvčí Ivan Žurovec.

V místnosti byl podle něj takový zápach, že policisté i hasiči museli při jejím prohledání použít dýchací přístroje. „Uvnitř našli dvě mrtvoly starších mužů, podle dokladů byli oba z Frýdku-Místku. Jejich totožnost však nebylo možno ihned ověřit.“

Muži zemřeli pravděpodobně o Vánocích. Kriminalisté nyní vyslýchají svědky a pátrají po možné příčině úmrtí obou mužů. „Rozhodující budou výsledky soudní pitvy,“ dodal Žurovec.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám