Hlavní obsah

Strážníci zachránili mladíka před umrznutím

Právo, Pavel Karban

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostrava

Život mladíka zachránili v neděli ráno ostravští městští strážníci. Při pochůzce doslova zmrzlou Slezskou Ostravou uslyšeli podivné zvuky vycházející z příkopu od cesty. Tam ležel spoře oděný mladík neschopný pohybu.

Článek

„Domnívali se, že se jedná o nějaké zvíře, které mohlo být sraženo projíždějícím autem. V příkopu však ležel spoře oděný mladík, který byl pod vlivem alkoholu nebo jiné omamné látky, nebyl schopen chůze a komunikace s ním byla značně ztížená, jelikož byl viditelně podchlazen,“ popsala Dana Klišová z Městské policie Ostrava.

Strážci zákona ihned přivolali lékařskou pomoc.

„Stav mladíka se však začal zhoršovat, proto se hlídka rozhodla okamžitě jednat. Strážníci přivolali služební vozidlo, kterým mladíka převezli na nedaleké integrované výjezdové centrum, kde má sídlo také záchranná služba a kde mu poskytli první pomoc. Následně byl mladík převezen přivolanou záchrannou službou na urgentní příjem nemocnice,“ dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám