Hlavní obsah

Při nehodě tří vozidel u Řevničova nepřežil řidič čelní střet s dodávkou

Právo, Rudolf Voleman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Rakovník

O život přišel v pondělí po sedmé hodině ráno zhruba 30letý řidič osobního vozidla Opel Corsa při srážce tří vozidel u Řevničova na silnici mezi Prahou a Karlovými Vary. Další tři lidé byli lehce zraněni.

Článek

„Podle prvních informací 30letý řidič vozidla VW Transporter ze Svitavska z dosud nezjištěných příčin vybočil při jízdě od Prahy mezi Řevničovem a odbočkou k rybníku Bucek do protisměru,“ uvedl mluvčí rakovnické policie René Černý.

"Nejdříve se v protisměru bočně střetl s vozidlem Toyota, které skončilo v příkopu vedle silnice. Posádka tohoto vozidla zůstala naštěstí nezraněna,“ popsal průběh nehody mluvčí.

„Za ním jel zmiňovaný řidič osobního vozidla Opel Corsa, který náraz schytal naplno čelně. Řidič opelu na místě nehody zemřel,“ dodal Černý s tím, že ve vozidle VW Transporter byli zraněni čtyři spolucestující.

„Podle mých informací byli z nemocnic ve Slaném a Kladně po ošetření propuštěni do domácího léčení,“ poznamenal mluvčí.

„U mrtvého policie nenašla dosud žádný doklad,“ dodal s tím, že silnice mezi Prahou a Karlovými Vary byla po nehodě zhruba tři hodiny uzavřena a motoristé museli jezdit objížďkami.

Reklama

Výběr článků

Načítám