Hlavní obsah

Police pátrá po 13letém chlapci

Právo, mp

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté na Klatovsku pátrají po 13letém Romanu Šrétrovi. Ten v pátek 2. října odešel z domova v Dolanech kolem 14. hodiny a od té o něm nemají rodiče žádnou zprávu.

Článek

Chlapec doma nechal rodičům dopis, ve kterém uvedl, že jede za příbuznými na Slovensko. S sebou si ale vzal pouze 80 korun.

Policisté po pohřešovaném chlapci nyní intenzivně pátrají a prověřují místa, kde by se mohl  nacházet. „Podle nejnovějšího poznatku cestoval Roman Šrétr dne 2. října 2009 autobusem z Klatov do Plzně, ze kterého vystoupil v 15:30 hodin v Přešticích na jižním Plzeňsku,“ uvedla policejní mluvčí Pavla Soukupová.

Podle ní je pravděpodobné, že by se mohl zdržovat na nádražích, zastávkách či v restauracích.

Roman Šrétr měří asi 163 centimetrů, má snědší pleť, střední postavu, krátké černé vlasy a černé oči. Na sobě měl černé kalhoty, modrý svetr, červenou čepici a batoh na zádech.

Jakékoli informace k pohřešovanému mohu lidé zavolat na linku tísňového volání 158 nebo oznámit na nejbližší policejní služebnu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám