Hlavní obsah

Muž podezřelý ze znásilnění dívky v Ostravě se den poté oběsil

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

V chatové oblasti Kyjovice na Opavsku se oběsil šestačtyřicetiletý muž den poté, co se údajně pokusil znásilnit sedmnáctiletou dívku. Podle policie napadl dceru své známé v ostravském bytě, po příchodu matky z něj utekl.

Článek

Před spácháním sebevraždy napsal dopis na rozloučenou, v němž se za své chování omlouval. Informovala o tom ve čtvrtek mluvčí ostravské policie Gabriela Holčáková. Policie případ odložila.

Muž se údajně pokusil znásilnit dívku 20. září, kdy ji s nožem v ruce a pod výhrůžkou zabití nutil k pohlavnímu styku. Dívka se bránila svléknout, proto z ní muž šaty prý strhal a odvlekl ji do vedlejšího pokoje, kde se ji u puštěného pornofilmu snažil znásilnit. Zabránila mu v tom jednačtyřicetiletá matka dívky, která se do bytu vrátila a svou nahou dceru začala bránila sekáčkem na maso, uvedla Holčáková.

Muž z místa činu utekl pravděpodobně ozbrojený. Policie po něm začala pátrat pro trestný čin znásilnění, za což by mu hrozilo až deset let vězení. Tělo podezřelého našli policisté 21. září v chatové oblasti Kyjovice. "Policejní komisař věc odložil," dodala Holčáková.

Reklama

Výběr článků

Načítám