Hlavní obsah

Policisté našli při požáru kamiónů v Brně mrtvolu

Právo, Miroslav Homola

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Vražda v důsledku vyřizování účtů, náhlé pominutí mysli či sebevražda v důsledku krachu v podnikání nebo jiné důvody? Co je za nálezem mrtvoly čtyřiačtyřicetiletého muže, kterého našla policie bez známek života na korbě jednoho z náklaďáků na odstavném parkovišti v Hodonínské ulici v Brně - Komárově zjišťují policejní specialisté. Případ doprovází řada nejasností.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Kamióny poškodil mohutný požár.

Článek

Tělo oběšence přitom policie našla na parkovišti při vyšetřování zcela jiné záležitosti.

Foto: Miroslav Homola, Právo

„V místech, odkud je to jen kousek na začátek dálnice D2 ve směru na Bratislavu a které používají často řidiči kamionů k odpočinku či odstavení souprav, byl ohlášen hodinu před půlnocí z pátku na sobotu požár. Hlídka, která přijela jako první po ohledání místa činu pojala podezření, že oheň mohl byl založen úmyslně. Vypadalo to, jako by někdo použil vysoce hořlavou látku, nebo jiný urychlovač hoření,“ uvedla policejní mluvčí Soňa Svobodová.

Foto: Miroslav Homola, Právo

Návěs, kde bylo nalezeno mrtvé tělo muže.

Jak vzápětí Novinkám vysvětlila, všimli si policisté, že některé plachty jsou v okolí rozřezané a také jedna naproti ohněm poškozeným kamionům byla odhrnutá. Právě pod touto zelenou plachtou bylo uprostřed prázdné korby tělo mrtvého muže.

Foto: Miroslav Homola, Právo
Foto: Miroslav Homola, Právo

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám