Hlavní obsah

Slušovická diskotéka vyhořela, praskaly skleněné výlohy

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slušovice

K požáru diskotéky vyjížděli krátce před půlnocí v noci na pátek hasiči ve Slušovicích. Hořela část známého zábavního podniku u dostihové dráhy. Při požáru praskaly velké skleněné tabule. Při požáru nebyl naštěstí nikdo zraněn.

Článek

Čtyři minuty před půlnocí byli hasiči informováni o požáru. Už první informace hovořily o rozsáhlejším případu, operační důstojník proto ihned na místo vyslal větší množství cisteren a výškovou techniku.

„Začaly praskat velké skleněné okenní tabule a byly vidět plameny. „Z hasičů na místo jako první dorazili místní dobrovolníci, kteří potvrdili závažnost situace. S dalšími posilami byly postupně rozvinuty proudy vody, které směřovaly na vnější skleněné plochy diskotéky,“ řekl mluvčí hasičů Ivo Mitáček.

Další část hasičů pronikla v dýchacích přístrojích do vnitřních prostor, kde se snažila dostat plameny pod kontrolu. Likvidace požáru trvala hasičům hodinu a půl. Vyšetřovatelé zatím příčinu požáru neurčili, vyšetřování stále probíhá.

Reklama

Výběr článků

Načítám