Hlavní obsah

Oheň vyhnal padesát lidí z paneláku v Tachově

Právo, Jindra Pašková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tachov

Kouř valící se z bytu třináctipatrového paneláku v Zárečné ulici v Tachově vyhnal v noci na středu z domovů jeho obyvatele. Hasiči evakuovali padesát lidí. Požár se rozhořel v obývacím pokoji jednoho z bytů v 11. patře. Jeho obyvatelku odvezla záchranka k lékařskému ošetření.

Článek

"Zápachu a kouře si minutu po půlnoci všiml obyvatel sousedního bytu, který vykopl dveře. Obývací pokoj byl v plamenech,“ informovala mluvčí západočeských hasičů Alena Marešová.

FOTO: Foto HZS PK

"V bytě se nacházela žena, která si ničeho nevšimla, spala ve vedlejším pokoji, “ dodala. Hasiči evakuovali obyvatele celého domu, celkem padesát lidí. "Jednalo se spíše o preventivní opatření,“ upřesnila mluvčí.

FOTO: Foto HZS PK

Žena, kterou zdravotníci odvezli na prohlídku do nemocnice, se později se vrátila zpět. Postarali se o ni pracovníci charitativní organizace. Škoda na majetku je odhadnuta na 250 tisíc korun. Hořet začalo zřejmě od nedopalku.

FOTO: Foto HZS PK

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám