Hlavní obsah

Nehoda na Jižní spojce zablokovala pražskou dopravu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Na pražské Jižní spojce směrem na Prahu 5 se v pátek ráno za lanovým mostem srazilo několik vozidel. V karambolu skončily dva nákladní automobily a dodávka. Průjezdný zůstal jeden jízdní pruh. V okolí se rychle vytvořily dlouhé kolony.

Článek

„Nehodu jsme měli nahlášenou po osmé hodině ráno. Srazily se dva náklaďáky a dodávka, průjezdný zůstal jen levý jízdní pruh,“ řekla Novinkám mluvčí pražské policie Eva Miklíková.

Záchranáři na místě ošetřili jednoho muže s poraněným obličejem, který byl převezen k dalšímu ošetření do Vinohradské nemocnice. 

Při odstraňování následků nehody museli policisté několikrát provoz zcela zastavit. Po desáté hodině byl průjezdný stále jen levý jízdní pruh směrem k Barrandovskému mostu. V té době již byly vraky vozů odtaženy, silnice však nebyla uklizena.

"Na místo se vůz silničářů kvůli kolonám nemůže dostat," doplnila Miklíková. Podle policie se na zasahovala kolona směrem od Černého mostu až k Dolním Počernicím, kolaps nastal také na Průmyslové, kde auta stojí až ke křížení s Poděbradskou. 

Reklama

Výběr článků

Načítám