Hlavní obsah

Žena, která skočila s dětmi pod metro, je stále ve vážném stavu

Prima FTV, Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Žena, která v pondělí večer skočila s malými dětmi pod soupravu metra, je stále ve vážném stavu. O poznání lépe se daří oběma dívkám, které lékaři nejspíš už během středy propustí z nemocnice. Vyzvednout by si je měl jejich otec. Podle něj byl jejich vztah pohodový a chování své ženy nechápe.

Článek

"U paní stále trvá vážné poranění ledvin. Leží na jednotce intenzivní péče a lékaři ji připravují na nezbytnou operaci, které ale zatím není schopna,“ řekla ve středu Novinkám mluvčí motolské nemocnice Eva Jurinová.

Doplnila, že výrazně lépe na tom jsou obě malé dívky, které se zotavují. „Je možné, že budou ještě během středy propuštěny,“ doplnila Jurinová. Dívky by si měl z nemocnice vyzvednout jejich otec, který zmizení trojice v neděli oznámil a požádal policisty o pomoc.

Manžel: žili jsme pohodový vztah

Manžel zraněné ženy má za sebou nejhorší chvilky v životě. Žili podle svých slov pohodový vztah, vychovávali tříletou Karolínku a dvouměsíční Kristýnku.

Policie případ i nadále vyšetřuje, není čeká na výsledky odborných posudků. Je totiž možné, že žena trpí tzv. laktační psychózou. Žena i s dětmi zmizela v neděli odpoledne, otec rodiny později požádal o pomoc policisty.

Ti celý den pátrali v metropoli. Drama skončilo tragickým skokem ženy s dětmi pod metro ve stanici metra Anděl na Smíchově. [celá zpráva]

"Případ zatím nebyl právně kvalifikován, rozhodující budou odborné posudky," řekl již dříve mluvčí pražské policie Tomáš Hulan. 

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám