Hlavní obsah

Při srážce s nákladním autem se zranilo pět lidí

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Frýdek-Místek
Aktualizováno

U obce Ropice na Frýdecko-Místecku se v pondělí ráno srazilo osobní a nákladní auto. Při karambolu bylo podle policie zraněno pět lidí, některá zranění jsou podle policie vážná, záchranáři na místo vyslali také vrtulník.

Článek

„Některá zranění jsou těžká,“ řekl mluvčí policie ve Frýdku-Místku Ivan Žurovec. Nehoda se stala kolem osmé hodiny ráno na silnici první třídy číslo jedenáct, která je od té doby neprůjezdná.

Záchranáři dostali hlášení o třech zraněných, z toho jeden člověk měl být v bezvědomí. „Záchranáři nakonec ošetřili pět pacientů, všichni však byli v době našeho příjezdu při vědomí. Jednalo se o čtyři muže a jednu ženu, všichni ve věku 24 – 27 let,“ řekl mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl.

Doplnil, že těžce zraněného muže transportoval do nemocnice přivolaný vrtulník. "Muž utrpěl poranění hrudníku a páteře. Dva další lidé utrpěli středně těžká zranění, konkrétně otřes mozku a poranění končetin. Dva muži pak z nehody vyvázli s lehkými zraněními v oblasti obličeje a zad.

Policisté museli dopravu odklonit přes Hnojník, v opačném směru vozy svádějí na dálnici od Českého Těšína. Zatím není jasné, co přesně nehodě předcházelo. Komunikace spojuje Frýdek-Místek a Třinec.

Reklama

Výběr článků

Načítám