Hlavní obsah

Pes pokousal jedenáctileté dívce obličej

Právo, pch

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pelhřimov

Rozsáhlé poranění v obličeji utrpěla jedenáctiletá dívka z Pacova na Pelhřimovsku. V neděli 19. dubna ji kolem 18. hodiny napadl německý ovčák. O případ se zajímá policie, o dítě pečují pražští stomatologové. Právu to potvrdila pelhřimovská policejní mluvčí Hana Kotková.

Článek

Pes na děvče zaútočil na dvoře u sousedního domu. „Otec s dcerou přišli k sousedovi napumpovat kolo. Soused při jejich příchodu psa zahnal, ale zatímco se muži věnovali práci, zvíře se nečekaně vrátilo a zaútočilo,“ uvedla policejní mluvčí.

Podle primáře zasahující záchranky Miroslava Havlíka utrpěla holčička rozsáhlejší poranění obličeje, se kterým ji vrtulník převezl na stomatologické oddělení Fakultní nemocnice Praha - Motol.

„Jakékoli závěry k možnému vývoji poranění by nyní byly opravdu předčasné. Mohu říci jen to, že trvalé následky se v určité míře dají předpokládat,“ poznamenal lékař. Lékařskou zprávu dosud nemá ani policie, která případ v této chvíli řeší jako přestupek.

Reklama

Výběr článků

Načítám