Hlavní obsah

Spolujezdec v dodávce nepřežil náraz do stromu

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Třebechovice pod Orebem

Vážná dopravní nehoda s tragickým koncem se stala v úterý dopoledne na silnici mezi Třebechovicemi pod Orebem a Týništěm nad Orlicí na Královéhradecku. V lesním úseku postupně havaroval osobní vůz a dodávka. Nehodu nepřežil spolujezdec z dodávky, další dva lidé byli zraněni.

Článek

„Osmatřicetiletý řidič osobního vozidla Citroën Xantia z dosud nejasných příčin vyjel mimo vozovku a sjel do příkopu. O několik metrů dále ve stejném směru narazila dodávka Iveco Daily do stromu,“ řekla mluvčí hasičů Martina Žahourková s tím, že příčiny nehody policisté vyšetřují..

Řidič dodávky zůstal zaklíněný ve zdemolované kabině. Hasiči ho pomocí vyprošťovacího zařízení vytáhli a předali do péče záchranné služby. Ta muže transportovala vrtulníkem do královéhradecké nemocnice.

„Spolujezdec z dodávky bohužel svým zraněním na místě podlehl. Řidič osobního vozidla také utrpěl zranění a byl sanitou převezen do nemocnice,“ doplnila mluvčí. Doprava byla v místě několik hodin omezena.

Reklama

Výběr článků

Načítám