Hlavní obsah

V Mukařově vypukl mohutný požár, čtyři zranění

Novinky, Petr Nový

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolín

K mohutnému požáru vyjeli v sobotu odpoledne hasiči do Mukařova na Kolínsku. Plameny nejdříve zasáhly truhlárnu, poté se rozšířily i do přilehlé dvoupodlažní budovy. Podle informací záchranné služby byli čtyři lidé zraněni, z toho dva zasahující hasiči.

Článek

"Požár nám byl nahlášen v půl třetí. Oheň se rychle rozšířil na sousední budovu,“ řekl Novinkám mluvčí středočeských hasičů Ladislav Křivan.

Patrová budova je podle dostupných informací součástí areálu truhlárny. Na místě se nebezpečných zplodin nadýchal muž, podle hasičů majitel truhlárny, který se snažil oheň v počátku uhasit. S šokem byla do nemocnice převezena také jeho žena.

"Muže jsme ošetřili, zajistili mu dýchací cesty a ve vážném stavu jsme ho předali posádce vrtulníku letecké záchranné služby, který ho transportoval do pražské nemocnice," řekla Novinkám mluvčí záchranné služby Tereza Janečková.

"Na místě se zranili i dva zasahující hasiči,“ doplnil Křivan. 

Reklama

Výběr článků

Načítám