Hlavní obsah

Na Jičínsku zemřela chodkyně, v Plzni po nehodě čtyři zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JIČÍN/PLZEŇ

Přibližně 45letá chodkyně zemřela ve čtvrtek večer po střetu s osobním vozem na Jičínsku. Záchranáři museli pomáhat zase v Plzni, kde se ve stejný den při dopravní nehodě zranili čtyři lidé. Všichni skončili v nemocnici.

Článek

„Chodkyně na Jičínsku šla v protisměru a při přecházení čtyřproudé silnice ji srazilo auto,“ řekl operační důstojník jičínské policie. Záchranáři už ženě nedokázali pomoci.

"Nehoda se stala kolem osmé hodiny večer v dvoupruhu ve směru z Úlibic na Jičín za benzinkou Robousy. Žena šla v protisměru v jednom z dvoupruhů, když přecházela, srazilo ji auto jedoucí z Úlibic na Jičín," dodal operační důstojník.

Silnice podle něj byla po nehodě asi dvě hodiny neprůjezdná.

Při srážce aut v Plzni byli zraněni čtyři lidé

Čtyři zraněné osoby převezli záchranáři od dopravní nehody, která se stala ve čtvrtek v centru Plzně kolem 20:00. Při srážce dvou osobních automobilů utrpěla osmnáctiletá dívka středně těžké zranění a skončila na jednotce intenzivní péče.

„Další tři muži byli převezeni na chirurgické oddělení plzeňské nemocnice s poraněními v obličeji,“ řekla mluvčí krajské záchranné služby Lenka Ptáčková. "Dívka má poranění hrudníku a zad," uvedla Ptáčková. Nehoda se stala u nákupního centra Plaza. Případem se zabývá policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám