Hlavní obsah

V Kopřivnici našli bezdomovce, umrzlého v zastávce

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOPŘIVNICE

Dvaapadesátiletý bezdomovec umrznul v noci na sobotu na železniční zastávce v Kopřivnici na Novojičínsku. O tragédii informovala v sobotu mluvčí novojičínské policie Miroslava Michálková Šálková. „Přivolaný lékař už pouze konstatoval smrt. Jde o bezdomovce, který pravděpodobně na zastávce nocoval,“ řekla mluvčí Miroslava Michálková Šálková.

Článek

V místní komunitě bezdomovců to byla známá postava, říkali mu Kobliha. Odmítal využít možnosti přenocování v azylovém domě, patřil k těm, kteří se nechtějí přizpůsobit.

Bydlel u známých v zahrádkářské osadě, jak prozradil další bezdomovec z Kopřivnice. Bezvládného těla si všimli ráno lidé, čekající na vlak a případ ohlásili policii.

Lékař už pouze konstatoval smrt. Aby se vyloučilo případné cizí zavinění, bude z formálních důvodů provedena pitva zemřelého.

Vlaková zastávka v Kopřivnici je bezdomovci často navštěvovaná, a už má na kontě dvě úmrtí, první byl bezdomovec Borovička. 

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám