Hlavní obsah

Při střetu vypadl řidič z vozu, zraněním na místě podlehl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PŘEROV

Jednačtyřicetiletý řidič z Kroměřížska zahynul v neděli v noci při dopravní nehodě v Přerově. Jeho o dvacet let mladší spolujezdkyně byla s těžkým zraněním převezena do nemocnice. Tento týden se jedná o třetí smrtelnou nehodu na Přerovsku.

Článek

"Řidič vozu Nissan jel z Přerova směrem na Horní Moštěnici nepřiměřenou rychlostí. U odbočky na Lověšice najel levou částí vozu na zvýšený obrubník u přechodu pro chodce, což auto odmrštilo do prostoru zahrádek," popsala nehodu policejní mluvčí Sedláčková.

Podle Sedláčkové řidič i spolujezdkyně z vozu po nárazu vypadli. Muž podlehl těžkým zraněním na místě. "Utrpěl takzvané polytrauma, tedy těžké zranění hlavy, hrudníku a končetin. Spolujezdkyni jsme s otřesem mozku a pohmožděninami odvezli do olomoucké fakultní nemocnice," řekl mluvčí zdravotnické záchranky Jan Weinberg. Podle mluvčího nemocnice Egona Havrlanta zůstane žena s otřesem mozku a lehkým zraněním bederní páteře v nemocnici několik dní. Předběžnou škodu vzniklou při dnešní nehodě odhadla Sedláčková na 220 000 korun.

Tento týden srazili řidiči na Přerovsku dvě chodkyně, které zraněním podlehly. V pondělí to byla šestašedesátiletá žena u obce Drahotuše poblíž motorestu U Jakuba, která šla po přechodu u kruhového objezdu, v pátek pětapadesátiletá žena na přechodu pro chodce poblíž vlakového nádraží u obchodního domu Tesco v Přerově.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám