Hlavní obsah

VIDEO: Čerpadlář vytáhl na lupiče pistoli a přepadenou manželku bránil

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PARDUBICE

Nádech dramatické zápletky mělo loupežné přepadení benzinové čerpací stanice, které se stalo ve středu večer v Pardubicích. Podnapilý muž, maskovaný šálou, namířil na pracovnici obsluhy zbraň a chtěl po ní peníze. Plány mu zhatil další pracovník firmy, který lupiče odzbrojil a za pomoci své zbraně ho zadržel do příjezdu policistů.

Článek

„Druhý čerpadlář se skryl za pultem. Na nic nečekal a pohotově vytasil legálně drženou zbraň, poté využil krátké nepozornosti lupiče, vyrazil mu z ruky zbraň a zpacifikoval jej do příjezdu policejní hlídky,“ řekla mluvčí policie Jana Šrajbrová.

Než ale policisté dorazili, došlo k dramatickému zvratu. Nevítaný host se po nečekaném knokautu začal bránit a při strkanici obou mužů vyšly dva výstřely. Nikdo nebyl naštěstí zraněn.

„Obsluhující muž čerpací stanice tak díky své pohotovosti uchránil finanční hotovost v pokladně a co víc - život svůj i své kolegyně a manželky zároveň,“ doplnila mluvčí. Soud nad lupičem může vynést verdikt trestu v délce až deset let.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám