Hlavní obsah

VIDEO: V Praze vybuchl ski-servis, jeho provozovatel napadl štáb Novinek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V Praze 10 v ulici Za Návsí ve čtvrtek ráno hořelo v jednom z domů, ve kterém je umístěn lyžařský servis. V domě hasiči našli jednoho člověka, který byl ve vážném stavu převezen záchranáři do nemocnice. Požár hasiči dostali pod kontrolu po třinácti minutách od příjezdu. Provozovatel servisu v návalu emocí poté napadl i kameramana ze štábu Novinek.cz.

Článek

Exploze a následný požár zničil prostor lyžařského servisu v přízemí budovy. Ani spolumajitel domu po příjezdu na místo nevěděl, co se přesně v servisu stalo. Při explozi byl v místnosti jeden člověk, který tam zůstal uvězněn. Podle zasahujících hasičů ho zachránilo, že byl zrovna na toaletě.

"Tato osoba se snažila požár hasit a přitom se nadýchala nebezpečných zplodin,“ řekl jeden z hasičů na místě. Záchranáři převezli vážně zraněného do nemocnice.

"Z místa jsme s těžkou otravou organismu oxidem uhelnatým převezli 54letého muže. Byl napojen na plicní ventilaci, posádka sanitky ho převezla do barokomory nemocnice na Homolce,“ řekla Novinkám mluvčí záchranářů Jiřina Ernestová.

Reklama

Výběr článků

Načítám