Hlavní obsah

VIDEO: Z banální nehody se vyklubala bitka se strážníky

Novinky, pno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ZNOJMO

Celkem čtyři trestní oznámení padla kvůli banální nehodě, která se stala v sobotu na Mariánském náměstí ve Znojmě. Policie o ní informovala v úterý. Podnapilý řidič, který se ulicemi Znojma proháněl s 1,5 promile alkoholu v krvi, nezvládl výjezd z kruhového objezdu a naboural do ostrůvku na přechodu pro chodce.

Článek

Z místa se snažil ujet, ale celou situaci viděli strážníci na kamerovém systému, a na místo proto okamžitě dorazila hlídka. Řidič však odmítl vystoupit, a tak ho hlídka začala vytahovat násilím.

Do následné strkanice se zapojilo i několik přihlížejících lidí. Ze všední nehody, u které byla škoda jen asi 8 000 korun, se tak nejspíš stane soudní kauza.

Muž totiž na strážníky podal trestní oznámení kvůli údajnému neadekvátně tvrdému zásahu. Policie zase obratem obvinila tři lidi z útoku na veřejného činitele. Nikdo ze strážníků ani účastníků potyčky nebyl při incidentu zraněn.

Reklama

Výběr článků

Načítám